Mara Tar

Als fysiotherapeute ondersteun, adviseer en behandel ik volwassenen en kinderen. Ieders lichaam is anders, elk individu moet op een andere manier benaderd worden. Dit heet zorg op maat!
Ik wist al van jongs af aan dat ik met kinderen wilde werken. Ik vond het altijd interessant om te zien hoe een kind zich ontwikkelt, beweegt en leert. Het verbaasde me steeds hoe snel kinderen dingen begrijpen van de wereld om hun heen en hoe makkelijk kinderen zich aan kunnen passen.
Ik probeerde te begrijpen waarom sommige kinderen zich anders of langzamer ontwikkelden dan hun leeftijdsgenoten. Kwam dat door hun karakter, door een ziekte of door een vertraagde rijping? Of misschien toch door iets heel anders…?
Het was voor mij een logische keuze om kinderfysiotherapie te gaan studeren. Ik heb eerst de opleiding tot algemeen fysiotherapeut op de Hogeschool van Utrecht afgerond. Daarna ging ik me specialiseren voor kinderen. Ik behaalde in 2008 mijn diploma Kinderfysiotherapie. Ik ben heel dankbaar dat ik dit werk mag doen.
Ik hoop mijn werk met veel passie nog vele jaren voort te zetten.

Ik ben BIG en CKR geregistreerd fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut.
Ik ben aangesloten bij het KNGF en bij de NVFK.

BIG registratienummer: 29065861004