Uw 1e afspraak bij Fysio Bezuidenhout

Voor het eerst bij Fysio Bezuidenhout?

Bij de eerste afspraak bij Fysio Bezuidenhout wordt u ontvangen in de receptie door de receptioniste of een fysiotherapeut. Daarna zullen uw persoonlijke gegevens opgenomen worden (zoals: naam, geboortedatum, BSN nummer, verzekeringsgegevens). Het is handig om uw legitimatiebewijs en verzekeringspas bij de eerste afspraak mee te nemen.

Maak een afspraak, ook zonder verwijzing

Maak eenvoudig een afspraak via de telefoon - via (070) 382 09 50 - of online via het afsprakenformulier. U heeft geen doorverwijzing nodig!

Screening, intake en onderzoek

U maakt kennis met uw behandelend therapeut, en hij/zij met u. Middels een uitgebreid vraaggesprek worden uw klachten in kaart gebracht en wordt bepaald of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent.

Behandelplan op maat

Aan de hand van het onderzoek wordt een behandelplan opgesteld. Bij het opstellen van het behandelplan kijkt de therapeut samen met u naar uw wensen en fysieke situatie en mogelijkheden.

Doelgericht behandelen

Met zijn/haar behandeling, adviezen en oefeningen zorgt de therapeut ervoor dat u zich weer beter gaat voelen en beter gaat functioneren.

U kunt voor een afspraak telefonisch contact opnemen met (070) 382 09 50 of u kunt een aanvraag doen via het afsprakenformulier:

Afspraak maken

U bent in goede handen!

  • Persoonlijke aandacht
  • Ervaren therapeuten
  • Geen verwijzing nodig
  • Altijd direct een afspraak
  • Geen wachtlijst
  • Contracten met alle verzekeraars

Heeft u vragen?

Neem dan telefonisch contact met ons op via (070) 382 09 50 of via het formulier op onze contactpagina.