Josée Purvis

Sinds 2018 ben ik eigenaar van Purvis Massage.

Ik heb de opleiding tot sportmasseur in 2007 succesvol afgesloten. Daarnaast heb ik verschillende massage workshops gevolgd bij Massage in Beweging om meerdere massagevormen toe te kunnen passen. In 2018 heb ik de mogelijkheid gekregen om bij Fysiotherapie Bezuidenhout te beginnen met mijn massage praktijk.

Ik vind het belangrijk dat mensen zich goed voelen en dat wil ik bevorderen door een goede massage aan te bieden. Mijn kracht ligt bij de aandacht die ik aan de mensen geef en ze kan laten genieten van een massage die ze op dat moment nodig hebben. Mensen laten ontspannen en losmaken van de spieren is voor mij niet alleen inspanning maar ook ontspanning.

Welke soort massages bied ik?

Sportmassage/ klassieke massage
Een massage met stevige knedingen en drukpunten die heel fijn is bij spanning- en inspanningspijnen.

Ontspanningsmassage
Een massage gericht op ontspanning van het hele lichaam, ook al wordt ook aandacht geschonken aan gespannen spieren.

Nek- en schoudermassage
Massage specifiek gericht op pijn in nek en schouders.

Hot stone massage
Een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celsius. De hitte en de ‘druk’ van de hete stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. 

Stoelmassage
Deze massage kan zowel klantgericht als ontspanningsgericht worden ingezet. In een speciale stoel word je gekleed gemasseerd in je rug, nek, schouders en armen. Doordat dit op locatie kan, kan ik gewoon langskomen bij bedrijven, feesten, evenementen, markten etc.