Debora Craig

Ik ben geboren In Argentinië en heb daar fysiotherapie gestudeerd. Ik heb me gespecialiseerd in Global Posture Re-education (RPG® Souchard Method) en ik ben ook een gediplomeerd leraar in de Alexander Techniek. Ik ben gepassioneerd om mensen te helpen. Het delen van mijn kennis is een waar genoegen voor mij, het begeleiden van mijn studenten en patiënten om een pijnvrij leven te leiden, terwijl ik ontdek hoe het lichaam werkt en de functionaliteit verbetert.

Ik heb mijn bachelordiploma behaald aan de School voor Fysiotherapie en Revalidatie aan de Universiteit van Buenos Aires in Argentinië. Later specialiseerde ik me in Global Posture Re-education; Een speciale methode voor het beoordelen en behandelen van nek-, rug- en gewrichtsproblemen, veroorzaakt door repetitieve blessures die verband houden met werk/hobby, slechte houdingsgewoonten en pijn die herhaaldelijk komt en gaat door onbekende oorzaak.

Voordat ik naar Nederland kwam, 12 jaar geleden, werkte ik met chronische pijnpatiënten in een gerenommeerd pijncentrum in Buenos Aires. Het was een ervaring die me een dieper begrip gaf van de complexiteit van chronische pijn en benadrukte hoe belangrijk het is om de persoon als geheel te behandelen.

In mijn zoektocht om meer te weten te komen over de ingewikkelde neuromusculaire organisatie van beweging, begon ik aan een transformerende reis naar de Alexandertechniek. Na mijn verhuizing naar Nederland met mijn gezin, ben ik doorgegaan met deze opleiding in Amsterdam (ATCA) en afgestudeerd in 2020.

Ik geloof dat ons lichaam en onze geest onafscheidelijk zijn en daarom is het alleen mogelijk om een echte opluchting en verbetering te vinden als we aan deze delicate relatie werken.

Ik ben lid van de KGNF, Keurmerk Fysiotherapie, Nevlat (Nederlandse Vereniging van leraren Alexander Techniek) en medeoprichter van RPG Nederland.

BIG registratienummer: 99929121604

Als je meer wilt weten over Global Posture Re-education en de Alexander Techniek, kijk dan op:

www.reeducateyourbody.com
www.alexandertechniek.nl
www.rpg-nederland.nl