Tess Grootscholten

Ik geloof als fysiotherapeut in een persoonlijke aanpak en de kracht van ons zelfherstellend vermogen. Ieder mens en iedere klacht is uniek, en dat is wat het puzzelen zo leuk maakt.

Tijdens de opleiding fysiotherapie raakte ik al snel gefascineerd in de complexiteit van ons lichaam. Alles in ons lichaam staat met elkaar verbonden, maar soms worden deze verbindingen niet optimaal benut en raak je uit balans. Dit leidt vaak tot vage en onbegrepen klachten. Hierin zie ik de uitdaging om de puzzel weer kloppend te maken zodat je weer met vertrouwen in balans komt – en blijft.

Ik help je om weer voorwaardes te scheppen voor herstel, te begrijpen wat je moet weten en je te leren wat je kunt doen om datgene te bereiken wat jou gelukkig maakt. Het streven naar een fundamentele oplossing in plaats van symptoombestrijding staat in mijn aanpak centraal.

Ook ben ik gespecialiseerd in de behandeling van hersenschuddingen (post commotioneel syndroom). Hiervoor heb ik een Amerikaans- Canadese cursus gevolgd (complete concussion management). In de toekomst hoop ik met deze kennis niet alleen mensen met een hersenschudding te kunnen helpen, maar ook de zorg van hersenschuddingen in Nederland te verbeteren.

Vanaf juni 2022 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Bezuidenhout, en help ik je graag op weg om jouw puzzel te leggen!

BIG registratienummer: 09928586804

Mededeling: Coronavirus ›